İSTANBUL / ESENYURT - Bakyapı İlkokulu

FİLİSTİN'DEKİ SALDIRILARDA HAYATINI KAYBEDEN ÇOCUKLAR İÇİN SAYGI DURUŞU

Rehberlik Servisi Tanıtım Panosu

Ekm

"EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE" projesi ile annelere narkotik maddelerin ve etkilerinin tanınması, mücadele yöntemlerinin bilinmesine yönelik eğitimler verilmektedir. Amaç ise uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, öğrencilerimizin eğitimde büyük bir paydaya sahip annelerimizin bilinçlendirilmesinde farkındalığın artırılmasıdır.

Okulumuz konferans salonunda velilerimize yönelik İl Emniyet Müdürlüğünce "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE" isimli bağımlılıkla mücadele konulu eğitim verilmiştir. Bunun için projeyi desteklenen bütün kurum/kuruluşları ve okulumuza gelerek bizleri onurlandıran polislerimize okulumuz ve velilerimiz adına teşekkürü bir borç biliriz.

Nis

Okulumuza yeni yapılan konferans salonu ve kütüphane ile yenilenen öğretmenler odası ve oyun odası